English

Alohafashion

Aloha = Jóság, egység, kedvesség,alázatosság, türelem
Fashion = divat, viselet
AlohaFashion = szeretettel átitatott kelmék, ékszerek és kiegészítők.Hawaii drágakőként ragyog a Csendes-óceán végtelen kékjében. A második olyan hely a világon, amely a legtávolabb fekszik minden kontinenstől. Az Aloha Fashion azért jött létre hogy ezt a távoli helyet elérhető közelségbe hozza. A harmónia, a vidámság és a pozitív életszemlélet, az aloha szellemiség elérkezett hozzánk. Szeretnénk, ha mindezeket az érzéseket a mindennapi viseleten keresztül is megélhetnénk, azok jelen lennének, színesítenék a mindennapjainkat.  Fontos, hogy amiket magunkon viselünk, azokat szeressük. Olyan érzéseket erősítsenek bennünk, melyek szebbé teszik a napunkat, akár csak egy, de akár 24 órán át.

Az AlohaFashion a Hawai’i szigetek szín és motívumkincséből válogatva kínál eredeti, tradicionális, Hawai’i-ról származó különféle termékeket.

Fontosnak tartjuk a Hawai’i Hula tánccal való mindennapos kapcsolódást, ezért a tánc iránt érdeklődő, illetve azt gyakorlók számára kínálunk a tánchoz nélkülönözhetetlen ruhákat, kiegészítőket, kellékeket.
 

Reméljük, hogy Minden kedves látogató megtalálja a számára megfelelő, szívének kedves ruhát, ékszert, ajándéktárgyat.

 

 

Köszönettel / Mahalo

az AlohaFashion csapata

 

Ajánlataink

Utazás

Minden kedves utazni vágyót várunk szeretettel ajánlatainkkal. Tovább

Akcióink

Látogasson el akciós oldalunkra, ahol termékeinket találja. Tovább
Kapcsolatfelvétel